Laden van de huidige pagina...

Logo

Rouwruimte

Mijnheer Gabriël Vanmechelen

Photo 489129
Woonachtig te Lichtervelde (8810)
Geboren te Rumbeke (8800) op vrijdag 9 maart 1951
Overleden te Roeselare (8800) op zondag 13 mei 2018 op 67 jarige leeftijd
Echtgenoot van Mevrouw Trees Vandecappelle

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de maandag 14 mei 2018.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mijnheer Gabriël Vanmechelen. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

54 berichten (42 privé)
Rouwbetuigingen

Hierbij wil ik mijn oprecht medeleven betuigen aan de familie van Gabriël. Ik heb Gabriël mogen kennen binnen de schaakclub “De Pionniers” Tielt alwaar Gabriël een gewaardeerd lid was en we veel mooie momenten beleefd hebben. We zullen hem allemaal missen. Ik wens u zeer veel sterkte.

Brant Delafontaine- 18/05/2018

Rouwbetuigingen

Veel sterkte, Trees. We voelen met je mee. Het socio-culturele leven in Lichtervelde verliest een man met een groot hart en veel enthousiasme. Het was fijn om met hem samen te werken tijdens Lichtervelde Schouw.

Henk Willaert- 17/05/2018

Rouwbetuigingen

Ik hou eraan mijn christelijke deelneming te betuigen bij het overlijden van Gabriël. Als secretaris van de Davidsfondsafdeling Rumbeke kwam ik regelmatig Gaby tegen op de gewestvergaderingen. We konden het nooit nalaten even te babbelen over Rumbeke. Het was zijn geboortegrond en onze families waren elkaar genegen. Ik wens de familie veel sterkte toe bij dit te plots en te vroeg heengaan van Gaby.

Greta Vandoorne- 17/05/2018

Rouwbetuigingen

Veel sterkte in deze moeilijke dagen
je zus Christine

Christine Vandecappelle- 17/05/2018

Rouwbetuigingen

Geachte familie,
Hierbij wil ik jullie mijn christelijke deelneming aanbieden bij het plotse overlijden van Gabriël Vanmechelen. Ik ben lid van het Nationaal bestuur van het Davidsfonds en in die hoedanigheid mocht ik Gabriël regelmatig ontmoeten op de gewestvergaderingen. Hij liet er zich vaak opmerken als een kritische maar enthousiaste medewerker van onze vereniging en als een man die de taalzuiverheid hoog in het vaandel droeg. Hij stak zijn Vlaamse overtuiging niet onder stoelen of banken. We danken hem om alles wat hij voor het Davidsfonds heeft gedaan.
Ik wens jullie allen heel veel moed en sterkte toe.
Johan Strobbe, voorzitter Davidsfonds Roeselare en lid Nationaal Bestuur.

Johan Strobbe- 17/05/2018


De andere berichten ...