Logo

Rouwruimte

Mijnheer Geert Depla

Photo 488887
Woonachtig te Hooglede (8830)
Geboren te Beveren (Roeselare) (8800) op woensdag 31 juli 1946
Overleden te Kachtem (8870) op vrijdag 11 mei 2018 op 71 jarige leeftijd

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de vrijdag 11 mei 2018.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van de Heer Geert Depla. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

49 berichten (35 privé)
Rouwbetuigingen

Sterkte .

Ann Driessens- 27/05/2018

Rouwbetuigingen

We denken aan meester Geert als de vriend en de maat van zijn leerlingen en een joviale collega.

Roland en korin Vansteelandt-degroote- 17/05/2018

Rouwbetuigingen

Innige deelneming en veel sterkte...

Kristof Dejaeghere- 16/05/2018

Rouwbetuigingen

Beste nonkel Geert,

Er zijn nog zovele herinneringen die ik samen met jou wilde delen. Ik zeg nonkel Geert, maar soms vraag ik mij af of ik misschien niet beter nonkel broer zou zeggen. Men zegt toch ook nonkel pater tegen een nonkel die pater is geworden? Awel, jij was tijdens mijn jeugd als een broer voor mij. We gingen samen op reis en op daguitstap, we deden mee aan fotozoektochten met de auto, samen met nonkel Guido, uw broer. Het waren altijd heel leuke momenten. Toen je nog studeerde in Gent mocht ik ook eens mee met de trein en de tram naar uw “kot”. Ik was toen 8 of 9 jaar oud en een reis naar Gent was voor mij een ware avontuurlijke expeditie. Ik zou hier nog bladzijden vol kunnen schrijven met leuke herinneringen, maar ik ga het simpel houden door te zeggen: “dank je wel voor de mooie herinneringen”. Het ga je goed aan de overkant! De groeten aan ons ma!

Jan Verstraete- 16/05/2018

Rouwbetuigingen

Mijn oprechte deelneming in de rouw die u komt te treffen

Rita Vandenabeele- 15/05/2018


De andere berichten ...